Firma Web4U este partener TecAlliance si este autorizata sa integreze baza de date Tecdoc in magazinele online de piese auto ale clientilor ( in conformitate cu contactele incheiate individual intre client si TecAlliance).

Preturi licentiere Tecdoc

web-shop-tecdoc Primul catalogul electronic TecDoc de piese auto a fost lansat cu un tiraj de 5.000 de CD-uri în aprilie 1995. De mai bine de 20 de ani, informații și date referitoare la produse, plus repararea și întreținerea, au fost colectate sub numele de TecDoc, precum și datele standardizate, pregătite și prevăzute cu capacitate de integrare în conformitate cu standardul TecDoc. Pe parcursul a două decenii, un standard recunoscut la nivel mondial și utilizate pe scară largă a fost creat, informațiile au simplificat în mod semnificativ fluxurile în piața pieselor de schimb auto. Este, de asemenea, aceeași bază de date, care deschide calea pentru transformarea în piața pieselor de schimb digitale.

Trece la piața pieselor de schimb digitale cu ajutorul magazinului online de piese auto certificat TecDoc

 

  • Domeniul de aplicare TecDoc
  • Utilizarea datelor
  • Autenticitatea datelor
Domeniul de aplicare al serviciului TecDoc
TecDoc furnizează datele în conformitate cu reglementările contractuale Utilizatorul de date, într-un format predefinit de TecDoc, pe durata contractului. Datele sunt furnizate utilizatorului de date de către sau prin intermediul unui reseller.
Dreptul de utilizare a datelor
TecDoc acordă Utilizatorului acces la baza de date (care este limitat în timp la durata contract) pentru a copia, distribui și de a face baza de date TecDoc accesibilă publicului în mod exclusiv pentru soluția agreata în contract.
Autenticitatea datelor
Utilizatorul i se garanteaza autenticitatea datelor existente in baza de date.

Magazinul online realizat de noi este optimizat, prietenos si eficient pregatit pentru tine!

shop-ex

 

Creare magazin online piese auto TecDoc ce are la baza catalogul TecDoc pentru o identificare usoara si eficienta a celor mai cunoscute game de produse compatibile (aftermarket). Asadar, veti avea un magazin online de piese auto ce va cuprinde cele mai cunoscute piese compatibile (aftermarket) cu posibilitatea de a echivala codurile originale cu cele compatibile (aftermarket).  Prin experianta dobandita in decursul anilor si a numeroaselor proiecte finalizate, suntem siguri ca va putem oferi si crea magazinul online de piese auto pe care il doriti, ba mai mult de atat, va putem ajuta sa va creati magazinul online de piese auto conectat la platforma dvs. de gestiune sau contabilitate astfel veti putea avea un control in timp real al stocurilor si al preturilor.

Ce iti oferim:

Posibilitate de plata in rate.
Ai magazinul tau functional dupa plata unei singure rate din cele 12 contractuale. Magazinul tau poate produce venituri chiar inainte de a fi achitat integral.
Suport prin email si telefon.
Iti stam la dispozitie zilnic prin sistemul de tichete dar si telefonic pentru orice fel de urgente.
Gazduim magazinul tau Tecdoc.
Gazduire de incredre, stabila si performanta.
Adaugare module suplimentare.
Magazinele nostre sunt astfel gandite incat sa permita adaugare de functonalitati suplimentare.
Preluare automata date.
Prin intermediul unui API putem actualiza preturile, verifica stocurile de la un furnizor sau putem transfera vanzarile in programul tau de gestiune.Un API reprezinta o procedura de comunicare intre 2 aplicatii, site-ul tau si o alta aplicatie externa ( procesator de plati card, firma curierat, magazin virtual extern, ERP-ul uni partener de afaceri etc).

Creare magazin online piese auto TecDoc - Functionalitati particulare

Summary
software image
Author Rating
1star1star1star1star1star
1.5 based on 6 votes
Software Name
Creare magazin online piese auto
Operating System
WebHosting
Price
EUR 500
Landing Page