Google AdWords este un produs Google care permite afisarea de reclame platite direct persoanelor interesate de serviciile sau produsele tale. Reclamele afisate de Google AdWords sunt fie reclame textuale, care apar in rezultatele Google, fie reclame de tip banner care apar pe site-uri partenere Google.

Beneficii:

  • Afisare inteligenta
  • Impact
  • Comportament
  • Buget
  • Plata pe click
Apare doar persoanelor interesate.
Anuntul apare doar daca se potriveste cu ceea ce cauta utilizatorul, el nu va fi afisat persoanelor ce nu sunt interesate. Astfel reclama ta va fi afisata doar in momentul oportun..
Impact masurat exact.
AdWords este un sistem prin care poti masura impactul campaniei, ai acces la toate informatiile necesare precum numarul de utilizatori ce au vazut anuntul tau, cei ce au accesat site-ul si in final s-au transformat in cumpararatori.
Analiza comportamentul persoanelor.
Avand acces la comportamentul persoanelor ce viziteaza site-ul putem schimba strategia oricand, sa luam decizii in functie de rapoartele ce evidentiaza fapte concrete si nu dupa ureche.
Control total asupra bugetului
Tu decizi care este bugetul acordat campaniei. Nu exista un cost minim ce trebuie alocat in AdWords. Oricum, daca vei considera de cuviinta, poti opri campania in orice moment.
Plata pe click/ plata pe vizitator
Platesti doar cand un utilizator iti viziteaza site-ul prin intermediul reclamei. Practic platesti doar pentru persoanele ce au ajuns pe site-ul tau din reclama Google.

De ce noi?


Stabilim impreuna cu tine care sunt obiectivele campaniei si urmarim indeplinirea lor. Vom oferi solutii atat pentru imbunatatirea campaniei, cat si pentru imbunatatirea intregului site.
Realizam rapoarte lunare cu rezultatele obtinute, iar in orice moment iti raspundem la intrebari sau nelamuriri legate de campaniile AdWords. Vom stabili impreuna care sunt pasii urmatori.