La ce ma ajuta o pagina sociala?
Cine sa se ocupe de pagina mea sociala si o sa stea toata ziua pe net sa raspunda si sa multumesca fanilor? Cum sa-mi promovez paginile sociale ?
Ce inseamna o campanie de publicitate si cat costa?


  • Crearea unei pagini sociale pentru un brand sau o afacere nu costa bani, o poate face oricine, greul incepe in momentul in care se doreste ca pagina sa fie atractiva pentru fani: sa aiba o galerie de fotografii, sa aiba o corelare cu celelalte retele sociale in care brandul sau afacerea are conturi, sa aiba diverse TAB-uri care sa spuna mai multe despre brandul sau afacerea respectiva, sa poata fi organizate concursuri pentru fani fara a fi calcate regulile de utilizare etc.
  • Putem sa va ajutam sa treceti peste toate aceste framantari si probleme, imediat ce ne raspundeti la niste intrebari lamuritoare in ceea ce priveste brandul sau afacerea dumneavoastra si in ce alte retele sociale aveti cont sau va doriti conturi noi.
  • Dupa ce facem o analiza atenta si exacta a tuturor factorilor care alcatuiesc cercul dumneavoastra social media pe care urmeaza sa-l integram impreuna cu pagina pe care o cream pentru dumneavoastra, va vom oferi solutii si preturi.

De ce am nevoie de o pagina sociala?

Platformele Social Media aproape ca au cotropit tot internetul, si cand vine vorba de SEO, ele trebuie sa faca parte din orice campanie de SEO si online marketing. Algoritmii motoarelor de cautare sunt deja pregatiti sa includa indexarea si clasamentul on-line al tuturor semnalelor si traficului generat de catre platformele Social Media. Asa ca nu neglija Facebook, Google Plus, Linkedin, Twitter si Pinterest si devino activ.